Jeg heter Annelise Myrås, og har gått på videreutdanningen til Marta Thorsheim i psykotraumeterapi, og er nå blitt registrert traumeterapeut IoPT, NTF, (Norsk traumeterapeutforening).

Har tatt veilederutdanningen hos Marta i traumeveiledning IoPT. Det betyr at jeg kan veilede andre traumeterapeuter IoPT, og andre yrkesgrupper.

Jeg her i gang med min andre runde i Franz Rupperts internasjonale studium, og deltatt på to kongresser i Munchen. 

Håper å kunne ta i mot klienter som er interesserte i å jobbe med egne traumer i henhold til dr.Rupperts teorier og metode. Se gjerne hjemmesiden til Marta, https:// www.iopt.no. 

Startet høsten 2017 grunnutdanning IoPT i Mo i Rana, og har også startet opp med gratis informasjonskvelder. Dette pågår også 2020/21. 

Jeg var hjelpelærer på videreutdanningen til traumeterapeut IoPT som ble ferdig desember 2020 i Mo i Rana.

Jeg er adjunkt, med en del videreutdanninger, og har jobbet i skolen i mange år. Av relevante fag som terapeut kan nevnes 1.avd spes.ped, pedagogisk veiledning og mellomfag i sosialisering og oppvekstmiljø.

Innen skolearbeidet har jeg ledererfaring som rektor, og var prosjektleder for skolen min i det europeiske skolesamarbeidet Comenius. Hadde også et skoleprosjekt innen Nordisk Råd med Sverige.

Jeg har også vært så heldig å være øvingslærer for lærerstudenter ved Nesna Lærerhøgskole.

Har ellers drevet med selvutvikling og veiledning, og har holdt diverse kurs innen dette feltet også. 

Har kontortid hver torsdag kl 09.00-17.00 der folk kan få individuell terapitime, eller gå flere i ei gruppe. Kan også ha åpent på kveldstid hvis det passer bedre. Adressen til behandlingsstedet er

Nordlandsveien 8 Mo i Rana.

 

Selvmøter digitalt alle dager etter avtale.

 Tlf 41325524 for timebestilling.
 
What do you want to do ?
New mail