Jeg heter Annelise Myrås, og har gått på videreutdanningen til Marta Thorsheim i psykotraumeterapi, og er nå blitt registrert traumeterapeut IoPT, NTF, (Norsk traumeterapeutforening).

Har tatt veilederutdanningen hos Marta i traumeveiledning IoPT. Det betyr at jeg kan veilede andre traumeterapeuter IoPT, og andre yrkesgrupper.

Jeg har også deltatt på Franz Rupperts internasjonale studium, og deltatt på to kongresser i Munchen..

Håper å kunne ta i mot klienter som er interesserte i å jobbe med egne traumer i henhold til dr.Rupperts teorier og metode. Se gjerne hjemmesiden til Marta, https:// www.iopt.no. 

Har høsten 2017 startet grunnutdanning IoPT i Mo i Rana, og har også startet opp med gratis informasjonskvelder. Dette pågår også 2018/19. Jeg er også delaktig i grunnutdanningen i Bodø. Nå er jeg hjelpelærer på videreutdanningen til traumeterapeut IoPT som foregår i Mo i Rana.

Jeg er adjunkt, med en del videreutdanninger, og har jobbet i skolen i mange år. Av relevante fag som terapeut kan nevnes 1.avd spes.ped, pedagogisk veiledning og mellomfag i sosialisering og oppvekstmiljø.Har ellers drevet med selvutvikling og veiledning, og har holdt diverse kurs innen dette feltet også. 

Har kontortid hver onsdag kl 09.00-17.00 der folk kan få individuell terapitime, eller gå flere i ei gruppe. Adressen til behandlingsstedet er

Halvor Heyerdalsvei 45 (bygget hvor Helse og sikkerhet er, 2.etg)

Mo I Rana, Nordland, Norway. Tlf 41325524 for timebestilling.